OM OSS
HJEM
KONTAKT
BLI MEDLEM

SUPPORTERBUSS

HOCKEYPUB

PATRIOT-PRISEN

PUCK-KASTING

SAMARBEIDSPARTNERE

LINKER
Meridian Feeling i love the like button from facebook
Copyright:  Patriotene - Lillehammer  2013
Om oss

Patriotene - Lillehammer er en supporterklubb som støtter Lillehammer Ishockeyklubb. Alt vi holder på med dreier seg på en eller annen måte om dette. Det stedet vi er mest synlige er på vårt faste tilholdssted på ståtribunen "Felt F" i Kristins Hall. Her prøver vi å lage litt liv og heie fram laget vårt. Men vi holder også på med en del andre ting. Slik som; bussturer, hockeypub, forskjellige konkurranser og kåringer, dugnader, og andre småprosjekter i samarbeid med L.I.K. og sponsorer.

Patriotene - Lillehammer ble stiftet i 2002, den gangen under navnet "NordreSving Supporterklubb". I 2012 ble navnet endret til det nåværende, og samtidig ble det gjort et løft i aktivitetsnivå. Patriotene hadde 2013/14-sesongen over 60 registrerte medlemmer, men det er ofte mange flere samlet under kamper og på aktiviteter. Patriotene ønsker å være en åpen og inkluderende gjeng, med fokus på ishockey og det sosiale.

Patriotene - Lillehammer er organisert som en frivillig forening med et styre bestående av fem medlemmer. Supporterklubben er også registrert i enhetsregisteret. Org.nr.: 998 882 478.

Styret består av:
Leder- og bussansvarlig: Roger Opsahlhagen
Nestleder: Julie Sævik
Styremedlem: Tommy Hagen
Styremedlem: Frederik Jacobsen
Styremedlem: Jørgen Engen

Ønsker du å komme i kontakt med oss, trykk HER.

Last ned:
Patriotenes vedtekter
Patriotenes ordensregler